Et Dürüm Tantuni
Biftek etinden yapılan, lavaş ekmeği ile takdim edilen et dürüm tantuni tantuninin orjinal şekli ve lezzetidir…
Önce dana biftek etini yağ ve sinirden özenle ayırıyoruz. Kuşbaşının beşte birini bıçakla doğrayıp haşlıyoruz. Sonra özel tavasında pamuk yağı ile harmanlayıp baharat, soğan, domates ve maydanoz eşliğinde sizlere sunuyoruz.
Tavuk Dürüm Tantuni
Tavuk etinin but kısmını kullanarak tavuk etini yaprak şeklinde açıyoruz. Daha sonra ince ince dilimleyip bıçakla ufak ufak tantuni eti formunda doğruyoruz. Tencerede kendi suyunda haşlanan küçük tavuk parçalarını tantuni tavasına dökülerek pamuk yağı ve baharatlarla pişiriyoruz. Soğan, domates, maydonoz ilave edip dürüm veya ekmek arasında sizlere sunuyoruz.
Ekmek Arası Et Tantuni
Biftek etinden yapılan, ekmek ile takdim edilen ekmek arası et tantuni tantuninin ekmek arası tercih edilen bir çeşidi ve lezzetidir…
Önce dana biftek etini yağ ve sinirden özenle ayırıyoruz. Kuşbaşının beşte birini bıçakla doğrayıp haşlıyoruz. Sonra özel tavasında pamuk yapı ile harmanlayıp baharat, soğan, domates ve maydanoz eşliğinde sizlere sunuyoruz. Tantuni lezzetini ekmek arası yemek isteyenlerin tercihi.
Ekmek Arası Tavuk Tantuni
Tavuk etinin but kısmını kullanarak tavuk etini yaprak şeklinde açıyoruz. Daha sonra ince ince dilimleyip bıçakla ufak ufak tantuni eti formunda doğruyoruz. Tencerede kendi suyunda haşlanan küçük tavuk parçalarını tantuni tavasına dökülerek pamuk yağı ve baharatlarla pişiriyoruz. Soğan, domates, maydonoz ilave edip dürüm veya ekmek arasında sizlere sunuyoruz.
Yoğurtlu Tantuni
Gerçek tantuni lezzetinin zenginleştirilmiş yeni hali Yoğurtlu Tantuni orjinal tantuni lezzeti esas alınarak yapılan tantuninin görseli güzel ve lezzetli bir çeşididir…
Özenle hazırlanan geleneksel tantuni lezzetini aldık ve hızlı servis sunumlarının ötesinde bir yemek tadıyla sunmak istedik. Sonuç olarak Suat Usta Tantuni' ye has 'Yoğurtlu Tantuni' ile lezzetimize lezzet kattık. Görsel olarakta, lezzet olarakta harikalar yarattık.